Reactie plaatsen

Reacties

Reinier van der Seijs
een maand geleden

Heb 27/6 een paar uur in de vogelhut gezeten. Heb veel verschillende vogels mogen fotograferen en ook de eekhoorn kwam nog langs. Echt een aanrader om heen te gaan.

Reinier

M v Bommel
3 maanden geleden

Zaterdag 13 april een hele mooie dag gehad in de vogelhut.
Het was heel de dag een komen en gaan van de vogels
De Eekhoorn is ook een hele poos geweest en als kers op de taart kwam de sperwer

Marian en Ada

Jaap Graveland
4 maanden geleden

Op 29 maart ben ik met een vriend naar Johannes zijn hut geweest. De hut was voorzien fijne stoelen en rijstzakken. Het duurde niet lang voordat de eerste vogels zich melden. Er kwamen onder andere meerdere appelvinken, groenlingen, grote bonte slechten, pimpelmezen, koolmezen en roodborstjes op de setting. De setting stak verder goed in elkaar en een kleine verandering was mogelijk om zo alles naar wens te krijgen. Bedankt voor deze mooie dag Johannes!

Ronald Messemaker, Astrid Kant, Elma Vonk en Harry Dijkerman
4 maanden geleden

Op zaterdag 23 maart werden we met z’n vieren opgewacht door Johannes. Onderweg naar de hut zagen we al appelvinken en zelfs twee baltsende zwarte spechten! De hut lag mooi gelegen tussen het groen met de gebruikelijke vijver. In de hut was het comfortabel ruim met vier lekker zittende stoelen. Een statief was niet echt nodig want er lagen genoeg rijstzakken. Na wat wensen voor ons ingewilligd te hebben konden we direct genieten van appelvink, mezen, sijzen en grote bonte specht. Een eekhoorn maakte het plaatje af.
Onze bevindingen zijn zeer positief over de hut. Ook Johannes krijgt een pluim voor zijn hulp en enthousiasme. We komen vast nog een keer.