Reactie plaatsen

Reacties

Jaap Graveland
13 dagen geleden

Op 29 maart ben ik met een vriend naar Johannes zijn hut geweest. De hut was voorzien fijne stoelen en rijstzakken. Het duurde niet lang voordat de eerste vogels zich melden. Er kwamen onder andere meerdere appelvinken, groenlingen, grote bonte slechten, pimpelmezen, koolmezen en roodborstjes op de setting. De setting stak verder goed in elkaar en een kleine verandering was mogelijk om zo alles naar wens te krijgen. Bedankt voor deze mooie dag Johannes!

Ronald Messemaker, Astrid Kant, Elma Vonk en Harry Dijkerman
21 dagen geleden

Op zaterdag 23 maart werden we met z’n vieren opgewacht door Johannes. Onderweg naar de hut zagen we al appelvinken en zelfs twee baltsende zwarte spechten! De hut lag mooi gelegen tussen het groen met de gebruikelijke vijver. In de hut was het comfortabel ruim met vier lekker zittende stoelen. Een statief was niet echt nodig want er lagen genoeg rijstzakken. Na wat wensen voor ons ingewilligd te hebben konden we direct genieten van appelvink, mezen, sijzen en grote bonte specht. Een eekhoorn maakte het plaatje af.
Onze bevindingen zijn zeer positief over de hut. Ook Johannes krijgt een pluim voor zijn hulp en enthousiasme. We komen vast nog een keer.